Siminichia - Găteşte din plăcere!

Un blog culinar cu reţete cu care oricine va putea impresiona.

luni, 21 februarie 2011

Weekend cu George Michael

Da, inca imi place George Michael. Imi place de cand eram liceanca si mergeam la Casa cartii in fiecare sambata seara pentru a ne inghesuit in jurul unui televizor color cu diagonala minuscula si a viziona casete video cu ultima muzica de prin topurile straine. Ce mai vibram cand se auzea Careless Whispers! Nu cred ca era petrecere la care sa nu astept cu nerabdare aceasta piesa si sa sper ca nu se va mai termina niciodata, ca sa raman agatata de gatul iubitului de atunci pana la ziua. Da, da! George Michael nu cred ca s-a demodat vreodata si nici de acum incolo nu cred ca se va demoda. Cel putin nu pentru mine. Voi asculta mereu cu placere piesele lui.
La weekend am vazut un minunat concert ce a avut loc la Londra, la Earls Court, pe 24 si 25 august 2008, concert filmat pentru un 25 Live DVD intitulat "Live in London", scopul concertului fiind celebrarea a 25 de ani de cariera. Piese de neuitat, nemuritoare, au fost interpretate exemplar live, alaturi de un public (foarte numeros) entuziast. Grozav! Recomand.
Si mai recomand sa accesati aceste doua linkuri: mai intai o piesa absolut fantastica de pe albumul Patience: John and Elvis are Dead. De mare exceptie! Si piesa si videoclipul. Textul de asemenea. Al doilea, o aparitie surprinzatoarea intr-un concert Beyonce din 2010 cu piesa If I Were a Boy. Inregistrarea este a unui amator, dar este patrunsa de emotia spectatorului frumos surprins de ceva placut.

http://www.youtube.com/watch?v=c-GvAbPsarw

http://www.youtube.com/watch?v=NzE37KyMTqo&feature=related

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire